Press Me

Code of Conduct

ID® 10 PRINCIPPERID® tager sit ansvar som tøjproducent alvorligt. Derfor har vi formuleret en ”Code of Conduct”, der stiller klare krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. Når du handler med os, handler du med god samvittighed – og når dine kunder handler med dig, kan du med sindsro anbefale vores produkter som etisk forsvarlige produkter. Taget med udgangspunkt i FN’s Global Compact.


Børnearbejde
ID® vil støtte effektiv afskaffelse af børnearbejde.
Arbejdstid og hvile
ID® vil overholde gældende nationale love og branchestandarder om arbejdstid, overtid, hvile og helligdage.
Løn og ansættelsesforhold
ID® vil støtte afskaffelse af diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.
Jura og love
ID® vil støtte og respektere beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder.
Forskelsbehandling
ID® vil sikre, at der ikke medvirkes til krænkelser af menneskerettighederne.
Tvangsarbejde
ID® vil støtte afskaffelse af alle former for tvangsarbejde.
Anti-korruption
ID® vil modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.
Arbejdsmiljø
ID® vil sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø og forhindre potentielle ulykker og skader.
Miljøbelastning
ID® vil støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer og tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed.
Foreningsfrihed
ID® vil opretholde foreningsfriheden og effektivt anerkende retten til kollektiv forhandling.


ID®Partnere
i BangladeshAnsvarlig tekstilproduktion handler ikke om geografi. Vi indledte produktion i bl.a. Bangladesh allerede i 80’erne og har løbende udviklet samarbejdet med vores partnere dér. Den tætte dialog og den gensidige loyalitet har gjort det muligt at gennemføre endda meget høje krav til kvalitet, miljø og arbejdsforhold.

ID® har fra begyndelsen kun produceret på fabrikker, vi selv har besøgt. I 2006 gik vi skridtet videre og etablerede eget kontor i Dhaka, Bangladesh, så vi kan være tilstede hos vores producenter ugentligt. Det giver os et indgående kendskab til fabrikkernes arbejdsforhold og kvalitetsniveau og styrker relation­erne til vores partnere.

Vores øvrige leverandører arbejder efter nøjagtigt samme anvisninger som vores partnere i Bangladesh. De har også modtaget kvalitetsmanualen og underskrevet kravene i de syv afsnit. Det betyder bl.a., at de sender os inspektionsrapporter, får gennemført BSCI audits og modtager besøg af Bureau Veritas.

Vi arbejder målrettet og løbende med CSR og kvalitet. På den måde bestræber vi os på altid at være på forkant med kundernes krav og forventninger – og fraviger aldrig vores eget enkle princip om ordentlighed.

Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.  

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk