Press Me

CSR


CSR udspringer ikke
af ord, men af handlingCSR handler om at tage ansvar for de påvirkninger, man som virksomhed har på mennesker og miljø. I et nyt samarbejde med Bureau Veritas har ID® hævet barren for, hvornår den indsats er god nok.

Vores virksomhed blev grundlagt for mere end tre årtier siden. Dengang talte man ikke om CSR, men fra starten var det klart, at vi ville være en leverandør, der gør tingene ordentligt og dermed også ansvarligt – uanset hvor i verden, vi producerer vores varer.

Den tilgang har gjort os kendt som en af branchens bedste, når det handler om at levere høj kvalitet i form af veldesignede produkter med lang holdbarhed. Og det bliver vi ved med. Vores erfaring viser nemlig, at der altid er kunder, der forstår værdien af kvalitet – og en af dem er netop bæredygtighed. Et godt produkt, der holder længe er langt mere etisk og miljøvenligt end brug-og-smid-væk. Det gør vores bidrag til bæredygtighed meget konkret og effektfuldt, da det således er indarbejdet i alt, hvad vi gør – hver dag.

Hæver barren med Bureau Veritas

ID® har opnået OEKO-TEX® certificering, og vi har i flere år været medlem af BSCI. Hos ID® arbejder vi desuden med CSR p�� basis af de ti principper i UN Global Compact, der støtter menneskerettigheder, miljø og antikorruption.

Men vi ønskede at tilføje noget andet og mere, der kunne hæve vores standarder for kvalitet, miljø og etiske hensyn yderligere. Derfor indledte vi i 2015 et samarbejde med Bureau Veritas. Det har ført til en revideret udgave af vores kvalitetsmanual, der også omfatter input fra dansk Teknologisk Institut.

Manualen er ikke en hensigtserklæring, men et værktøj, der nu er taget i brug. Den er inddelt i syv afsnit med helt konkrete krav til leverandørernes processer og de produkter, de leverer til os. Til hvert afsnit er der udviklet detaljerede, men overskuelige opfølgningsværktøjer, som giver vores indsats et markant løft. Alt sammen med øje for de mennesker, som skal arbejde indenfor disse rammer. For vi var opmærksomme på at give vores samarbejdspartnere et brugbart værktøj. Et, der både stillede rimelige krav til deres indsats, og var realistisk at implementere. For i sidste ende er det kun de intentioner, som omsættes til handling, der tæller!


Flere audits – bedre dokumentation

Det samlede antal besøg fra 3. parts instanser hos vores partnere er mere end fordoblet på bare to år. Det har haft en positiv effekt på fabrikkernes performance, og da BSCI tilpasser opfølgningsindsatsen efter behovet, er den mindsket tilsvarende. Vores samarbejde med Bureau Veritas sikrer os imidlertid, at vi fortsat både vedligeholder og bibeholder opfølgningen, så BSCI Code of Conduct bliver fulgt. Den nye manual fungerer i samspil med et øget antal audits på vores partneres fabrikker, hvor Bureau Veritas deltager. Det sikrer os en finmasket kontrol, bedre opfølgning og mere grundig og aktuel dokumentation. Desuden har vi indarbejdet skærpede krav til brugen af visse kemikalier og renere teknologi i produktionsprocesserne – det der kaldes BAT = Best Available Techniques.

Du kan læse mere om vores Code of Conduct and certificeringer


Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.  

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk