close

VI GEMMER OS IKKE
BAG ORD, MEN TAGER
 HANDLING

Vi dokumenterer vores handlinger og valg. Derfor kan du
sikkert og trygt handle hos os ID® 

Læs om vores valg

keyboard_arrow_down

En verden af valg

Miljøpolitik

Det er ID® Identity’s mål at minimere den indflydelse, vi og vores leverandører har på miljøet. Dette er en kontinuerlige proces, som vi hvert år udvikler på.

Ansvarlig produktion

Vi tager ansvar for vores indvirkning på mennesker og miljø i produktionsfasen. Derfor stiller vi også krav til både leverandører og samarbejdspartnerer. 

Fokus på verdensmålene 

Hos ID® støtter vi FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Vi har valgt primært at arbejde med seks af de sytten mål - lige netop der, hvor vi mener, vi kan gøre den største forskel.

Forstå certifikater & medlemskaber

Hvad, hvor og hvordan? Der er ofte forvirring om, hvad bæredygtige initiativer betyder og indeholder. Vi vil gerne gøre det let for dig at forstå vores certifikater og medlemskaber, samt hvad de betyder for dig og vores produkter.

Få overblikket

 

 

37% Mindre print

Vores mål er at forbedre og reducere vores brug af verdens ressourcer. I 2020 har vi reduceret vores produktion af papir materialer med hele 37%

Vi pakker ikke luft

I 2019 fik vi implementeret en pakkerobot på vores lager. Robotten sikre at vores kasser pakkes efter dens indhold - så vi ikke sender tom luft!

12% Mindre affald

I 2020 har vi haft fokus på at reducere vores mængde af affald og det er blevet til reduktion på mere end 12% 

Nu medlem af BCI

I december 2020 blev vi medlem af better cotton initiativ. Vi er nu påbegyndt vores rejse om at producere produkter fremstillet af anvarligt fremstillet bomuld.

COP 2021

"Ansvar er noget vi tager sammen. For os er bæredygtighed meget mere end blot miljø" Læs vores COP-rapport - læs om vores Communication on progress

Læs den her

VORES GOTS STYLES

Tag stilling - gør en forskel

Det bæredygtige produkt er det, som du kan bruge igen og igen. Derfor er vigtigt at købe tidsløse produkter, som du kan bruge igen og igen. Du biddrager dermed ikke kun til miljøet, men sparer også penge. 

keyboard_arrow_up