close

Vi er et stolt
medlem af 
BCI

keyboard_arrow_down

Medlemskab fra 2020

 I december 2020, blev vi stolte medlemmer af Better Cotton Initiative (BCI)  Medlemskabet af BCI sker i forlængelse af vores kontinuerlige arbejde henimod at tage større ansvar for vores indflydelse på mennesker og miljø. 

Hvad er Better Cotton Initiative?

check BCI har til formål at gøre den globale bomuldsproduktion bedre for de mennesker, der producerer bomulden, bedre for det miljø, bomulden vokser i, og bedre for branchens fremtid.

check BCI ønsker at forandre den globale bomuldsproduktion ved at gøre "Better Cotton" til en bæredygtig almindelig råvare. 

LÆS MERE

25%
Målsætning


Vi har forpligtet os til at indkøbe 25% af vores
bomuld som 'more sustainable cotton' inden 2023.Better Cotton er bedre for

Menneskene
BCI-producenter bliver uddannet i jordbrugsfaglig bedste praksis, der omfatter sociale, miljømæssige og økonomiske faktorer.

Miljøet
Better Cotton dyrkes med fokus på miljømæssige principper, der beskytter vores planet og de mennesker, der dyrker og arbejder med bomuld. 

Økonomien
Better Cotton Initiative ønsker at forbedre eksistensgrundlaget og den økonomiske udvikling i bomuldsproducerende områder. 

Better Cotton kan ikke spores
fysisk til slutprodukter

Du tænker måskeMen hvad er så formålet?  OsDet skal vi fortælle dig. 

"Better Cotton" indkøbes via et såkaldt Mass Balance System og kan ikke spores fysisk til slutprodukter. Ved at anvende et massebalancesystem kan BCI nå ud til flere producenter, hvilket betyder, at der indføres mere bæredygtige metoder over hele verden.

Se videoen, og få mere at vide om massebalancesystemet ➝  

keyboard_arrow_up