close
keyboard_arrow_down

VORES ANSVAR

Det kan være svært at navigere i de mange bæredygtige tiltag og initiativer indenfor tekstil branchen. Derfor har vi lavet en overskuelig oversigt til dig, over hvordan vi hos ID® producerer produkter, som er etisk forsvarlige, som du kan købe med god samvittighed. 

Det bæredygtige valg!
Bedre for både dig og miljøet

Vi ønsker at gøre en positiv forskel hos ID® - derfor har vi udvalgt en række certificeringer 
som kommer både dig og miljøet til gode. Sammen kan vi gøre en forskel!

Miljømærket er din garanti for, at tøjmærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt og sikre, at tøjet ikke indeholder pesticider og miljøskadeligt kemikalier. Det er dermed bedre for dig og for miljøet. 

GOTS tekstiler er fremstillet af minimum 95% økologiske certificeret bomuld. GOTS har fokus på en ansvarlig produktion, forbedret arbejdsforhold, reducere kemikalieforbruget og sikre produktets kvalitet og holdbarhed.

OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Hos ID® har vi styles certificeret med 2 forskellige OEKO-TEX® certificeringer annex 4, produktklasse 2 & annex 6, produktklasse 1. Forskellen er at annex 6 stiller yderligt skærpede krav til tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Ansvarlighed - mere end blot et ord

Vi stiller krav til vores leverandører og samarbejdspartnerer. Med medlemskaber sikre vi at fremstillingen lever op til vores høje krav til en ansvarlig produktion. Vi gør tingene ordentligt og tager ansvar for vores indflydelse på mennesker og miljø, uanset hvor i verden vi producerer vores produkter. 

Aftalen om Brand og Bygningssikkerhed i Bangladesh (the Accord). En juridisk bindende aftale mellem producenter, forhandlere og fagforeninger indenfor tekstilbranchen.

Vort medlemsskab af FN’s Global Compact giver os en base for at arbejde med de internationalt anerkendte konventioner om Menneskerettigheder • Ansættelsesforhold • Miljø • Anti-korruption

En koncern som beskæftigere sig med inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De er behjælplige med udfordringer indenfor kvalitet, sikkerhed, miljøbeskyttelse og socialt ansvar.

En sammenslutning af europæiske virksomhederder som har formuleret et sæt af fælles etiske regler for indkøb og produktion i lande uden for EU. dvs. retningslinjer inden for b.la. børnearbejde, tvangarbejde og diskrimination m.m. 

VORES GOTS STYLES

Stolt medlem af Better Cotton Initiative

Som et led i at skabe forandring er vi nu blevet medlem af BCI. Medlemsskabet har til formål at forbedre den globale bomuldproduktion - både for mennesker, miljø og branchen fremtid. Vores mål for 2023 er, at 25% af vores bomuld vil være 'more sustainable cotton'

Lær mere om BCI

 

 

keyboard_arrow_up