close
keyboard_arrow_down

Salgssupporter med internationalt format

Ønsker du at arbejde i et internationalt miljø og være en del af et velfungerende salgsteam, hvor du er med til at give internationale kunder rådgivning og support?

Hos ID® arbejder vi målrettet og løbende med CSR og kvalitet af vores produkter. Vi tror på, at det er den bedste måde at imødekomme kundernes krav og forventninger. Indsatsen er ikke alene rettet mod produkterne, men også i den rådgivning og service, vi tilbyder kunderne. ID® Identity styrker derfor indsatsen på eksportmarkederne og med reference til vores Team Leader, søger vi en salgssupporter med gode sprogkompetencer til kontoret i Holstebro.

Brænder du for rådgivning og kundesupport?

Som person er du imødekommende og brænder for at give vores internationale kunder branchens bedste rådgivning og kundesupport. Du er kvalitetsbevidst, serviceminded med en positiv indstilling og godt humør. Du er teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt med højt engagement og drive. Du er ansvarsbevidst og struktureret i dit arbejde og en god problemløser i hverdagen. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket selv, når du og resten af teamet har mange bolde i luften.

Som salgssupporter hos ID® Identity, vil dine nøgleopgaver bestå af følgende:

  • Servicering af kunder indenfor vores corporate segment
  • Salgssupport for vores eksterne sælgere
  • Rådgivning omkring vores store produktsortiment
  • Tilbudsgivning, ordrebehandling og reklamationsbehandling

Du har en relevant uddannelsesbaggrund indenfor salg og administration og gerne praktisk erfaring fra en lignende stilling i en international B2B virksomhed. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale og mestrer du det tyske sprog, er det absolut en fordel.

Du er vant til at arbejde med forskellige digitale salgsværktøjer samt færdes hjemmevant i NAV, CRM og MS Office pakken.

Vil du være en del af fællesskabet?

Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling i en velkonsolideret, international virksomhed i vækst. Der er gode muligheder for at sætte dit personlige præg i en organisation med korte beslutningsveje. Du bliver en del af en hverdag med stor vægt på engagement og det gode sammenhold. Vi tilbyder pension- og sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening m.m. Se mere på siden her.

Ved ansættelsesstart gennemgår du vores introprogram, hvor du kommer rundt i alle afdelingerne, så du har et godt fundament for at kunne samarbejde på tværs af organisationen fra start.

Ansøg herunder, hvis du gerne vil være en del af vores fællesskab hos ID®. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning hurtigst mulig. Samtaler afholdes løbende.  

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Team Leader, Helle Lauritsen tlf.: 2710 2892 eller hla@id.dk.

Søg jobbet

Sådan behandler vi din ansøgning:
Når vi modtager din ansøgning, bliver den sendt videre til den relevante afdeling, som du er interesseret i. Der vil typisk gå 1-2 uger fra vi har modtaget din ansøgning til du hører fra os.  

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i 6 måneder i vores job-kartotek, skal du markere din accept nederst på formularen. Ønsker du ikke, at vi gemmer din ansøgning vil den blive slettet senest en uge efter modtagelsen.

keyboard_arrow_up