close

keyboard_arrow_down

MADE TO LAST

Hårdt arbejde kræver tøj, der er designet til bevægelse og slid, så det er behageligt at have på uanset arbejdsstilling. PRO Wear by ID® er perfekt til dig, der er aktiv, når du er på job eller har gang i f.eks. gør det selv projekter i fritiden. Tøjet er skabt til at holde dag efter dag uden at fnuller og krympe, da det har gennemgået en forkrympningsproces, som sikrer lang levetid.

Shop holdbart tøj

20 års erfaring

Vi har 20 års erfaring  med
design og udvikling af
holdbart tøj

EU-Blomst certificeret

23 % af PRO Wear by ID®
produkterne er EU-Blomst
certificeret

Testet efter ISO 15797

100 % af PRO Wear by ID® 
produkterne tåler industriel
vask og tørring

Vask ved høj temperatur

PRO Wear by ID® styles 
tåler vask ved høj temparatur
80 °C (hvid) / 60 °C (farver)

0 Produkter

Skal vi klæde din virksomhed på?

Vi har mere end 30 års erfaring med at klæde virksomheder og begivenheder på, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed er i fokus.

Læs mere

Bedre for miljøet, bedre for dig

Vi ønsker at gøre en positiv forskel for de mennesker, vi samarbejder med. Derfor har vi udviklet PRO Wear CARE-serien med tekstilprodukter, der er certificeret med EU-Blomsten.

  • check 23 % af PRO Wear by ID® produkterne er EU-Blomst certificeret

Shop bæredygtigt tøj         

Læs om EU-Blomsten


Du får meget mere end det du ser

Alle vores PRO Wear by ID® styles har gennemgået strenge kvalitetstests for at sikre, at du får det bedst mulige produkt, der holder vask efter vask.

01. VASK
Kan tåle vask ved 80 °C (hvid) eller 60 °C (farver).

06. TESTET
Testet i henhold til ISO 15797, hvilket betyder, at produkterne tåler industriel vask og tørring. 

02.  CERTIFICERINGER
OEKO-TEX®-certificeret, hvilket er din garanti for, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer. 23 % af PRO Wear by ID® produkterne er EU-Blomst certificeret.

07. LOGO/CHIP
Der er mulighed for påsætning af logo, som er egnet til industriel vask. Derudover hjælper vi jer med fastgørelse af chip in-house.

 

03. SØMME/KNAPPER
Stærke sømme sikrer en lang levetid. Alle plastikknapper er gennemfarvede, og alle trykknapper er lavet af rustfrit metal, så begge typer er velegnede til industriel vask.

08. BEHANDLING
Den specialudviklede for- og efterbehandling giver livslang stabilitet, sørger for, at tøjet næsten ikke krymper og sikrer en god pasform, selv efter produktet er blevet vasket mange gange.

 

04. SPECIAL PRODUKTION
Vi giver virksomheder mulighed for at lave specialproduktion, der matcher bestemte kundekrav.

09. STØRELSE/FARVE
Fås i mange størrelser – fra XS til 6XL og i 21 forskellige farver.

05. FÆRRE UDSKIFTNINGER
Vores for- og efterbehandling sikrer en lang levetid for vores produkter, hvilket betyder færre udskiftninger og dermed en bedre økonomi for vores kunder.

 

 

10. MATERIALER
Kombinationen af bomuld og polyester sikrer, at produkterne får det bedste af begge kvaliteter.  Bomuld giver blødhed/åndbarhed og gør tøjet behageligt at have på. Polyester giver slidstyrke og stabilitet med hensyn til pasform og farve.

 

keyboard_arrow_up