BÆREDYGTIGHED ER
MEGET MERE END BLOT MILJØ

Hos ID® arbejder vi både med ansvarlighed og bæredygtighed.

keyboard_arrow_down

DU HAR RETTEN TIL AT VÆLGE
 

ID® blev grundlagt for mere end tre årtier siden. Dengang talte man ikke om CSR og bæredygtighed, men fra starten var det klart - vi ville være en leverandør, der gør tingene ordentligt og tager ansvar for vores indflydelse på mennesker og miljø, uanset hvor i verden vi producerer vores produkter. Den tilgang har gjort os kendt som en af branchens bedste, når det handler om at levere høj kvalitet i form af vel-designede og tidløse produkter med lang holdbarhed - og det bliver vi ved med.

DOWNLOAD BÆREDYGTIGHEDS-RAPPORTEN

ANSVAR FOR MILJØET

SOCIAL ANSVARLIGHED

CERTIFIKATER & MEDLEMSKABER

Læs vores
miljøpolitik


 

Se vores
2020 COP-
rapport


 

ET VALG MED
OMTANKE FOR MILJØET  

"23% af alle PRO Wear by ID® styles er certificeret med EU-Blomsten"

I 2018 lancerede vi den første certificeret EU-Blomst PRO Wear CARE serie. Vi vil gerne bidrage til mindskelse af den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. EU Blomst miljømærket ser på hele produktets rejse og bidrager til at løse de miljøproblemer, der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.


LÆS OM EU-BLOMST KOLLEKTIONEN

ET BÆREDYGTIGT VALG
- NYE GOTS STYLES UDVIKLES

"I april 2020 fik vi GOTS-certifikatet - en standard for tekstiler lavet af økologiske fibre"

The Global Organic Standard er kendt som verdens førende standard indenfor tekstiler fremstillet af økologiske fibre. Certifikatatet stiller høje krav til miljømæssige kriterier hele vejen gennem forsyningskæden. Derudover stilles der også krav til sociale kriterier.

I slutningen af 2020 kan I se frem til lanceringen af et nyt GOTS-certificeret produktsortiment af ID® styles.
 

LÆS MERE OM GOTS

TILLYKKE MED
FØDSELSDAGEN NO. 0510 

"Den mest bæredygtige T-shirt er den der bruges igen og igen"

I modsætning til brands der hele tiden jagter sæsonens trends, har vi fokus på at skabe Corporate Wear med et langstidsholdbart design, der ikke går af mode. For mere end 26 år siden lancerede vi T-TIME® T-shirten No. 0510, der sidenhen er blevet en sand klassisker når det kommer til design, kvalitet og funktionalitet. Dette er præcis derfor T-shirten aldrig går af mode. 


LÆS HELE HISTORIEN

keyboard_arrow_up