keyboard_arrow_down

 

CSR, Substainability & Responsibility

Certificeringer med mere


Vi er bevidste om, at vi har et dobbelt ansvar, fordi vi i arbejdet med ansvarlig produktion skal stå inde for vores kunders troværdighed
 

OEKO-TEX® GARANTERER ”SUNDT” TØJ  

OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Tøj mærket med OEKO-TEX® mærket er underlagt krav om pH-værdi og om indhold af eksempelvis pesticider og tungmetaller. ID® tilbyder et stort udvalg af produkter, der er OEKO-TEX® mærkede.

Læs mere her

BUREAU VERITAS
Bureau Veritas koncernen er i dag en af verdens største virksomheder indenfor inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De leverer ydelser af høj kvalitet til at hjælpe kunder med at imødekomme de voksende udfordringer for kvalitet, sikkerhed, miljøbeskyttelse og socialt ansvar.

Læs mere her

BSCI
ID® er medlem af BSCI. BSCI (Business Social Compliance Initiative) er en sammenslutning af 750 europæiske virksomheder, der har formuleret et sæt af fælles etiske spilleregler for indkøb og produktion i lande uden for EU. Det vil sige produktion, hvor der ikke foregår børnearbejde, tvangsarbejde eller nogen form for diskrimination. Garanti for at de ansattes arbejdsmiljø er sikkert samt rimelige løn- og arbejdstidsvilkår. Reglerne tager også omfattende hensyn til miljøet.

Læs mere her

ACCORD
Aftalen om Brand og Bygningssikkerhed i Bangladesh (the Accord), fra den 15. maj 2013, er en fem-årig uafhængig, juridisk bindende aftale mellem producenter, forhandlere og fagforeninger indenfor tekstilbranchen med henblik på at opbygge en sikker og sund Ready made Garment (RmG) industri i Bangladesh.

Læs mere her

GLOBAL COMPACT
ID® er medlem af Global Compact. Hos ID® ønsker vi stadig at handle ansvarligt og bidrage til en bæredygtig udvikling. Så vi er stolte af vort medlemsskab af FN’s Global Compact. Det giver os en base for at arbejde med de internationalt anerkendte konventioner om: Menneskerettigheder - Ansættelsesforhold - Miljø - Anti-korruption

Læs mere om Global Compact her  |  Læs COP rapporten her

keyboard_arrow_up