EN FÆLLES IDENTITET

Fællesskab handler om at arbejde sammen om et fælles mål.

 

KLÆDT PÅ TIL SAMARBEJDE

Godt samarbejde handler om at løfte i flok, overkomme udfordringer og dele sejre. Ofte på tværs af afdelinger eller endda over landegrænser.

For som kolleger handler det ikke om, hvad der adskiller os. Det handler derimod om de mål og den hverdag, vi har tilfælles.

ID® styrker fællesskabet i europæiske virksomheder. Og vi glæder os til at styrke jeres fællesskab – med corporate wear i høj kvalitet, tilpasset jeres behov og særlige identitet.

Fordi I er unikke – sammen!

 

EN GOD T-SHIRT
ER SOM ET GODT VENSKAB

- det holder længe og til lidt af hvert


Corporate Wear er både branding og personalepolitik – og det skal produktet kunne leve op til. Uanset hvilken T-shirt du vælger får du et attraktivt design og en god pasform. Du får produkter med funktioner, der holder til hårdt arbejde.
 

SE UDVALG AF CORPORATE WEAR


FORDI INGEN
ANDRE ER SOM JER

Jeres virksomhed er noget særligt – og det skal jeres Corporate Wear også være. Med ID® har I uendelige muligheder for at tilpasse eller specialdesigne jeres produkt til både praktiske behov og jeres visuelle identitet.

Nogle gange kan løsningen være en tilretning af et produkt fra ID®’s store basissortiment – f.eks. en kraftigere metervare eller en ændret ærmelængde. Andre gange er der behov for et helt nyt unikt design. Eller måske er det særlige krav til pakning og forsendelse, der gør en forskel for jer? Uanset hvad, kan I bestille specialløsninger fra ID® i ordrer ned til 500 stk.

SE PRIVATE LABEL MULIGHEDER

 

Fællesskab er
vores mærkesag

Se hvilke aktiviteter indenfor sport, kultur
og socialt ansvar ID® er involveret i.

 

 

 

keyboard_arrow_up