KATALOGOVERSIGT

Klik på kataloget du ønsker at downloade.

HOVEDKATALOG
Guidet og drevet af en forkærlighed for tidløst design er vi glade for endnu engang at kunne præsentere dig for et nyt og spændende inspirationskatalog.

Se kataloget

LOOKBOOK
Nu lancerer ID® The Lookbook. Vi er her blevet inspireret af den unikke natur som findes langs vestkysten - nu er det din tur til at blive inspireret

Se Lookbook Bestil

PRODUCT NEWS
Vi er glade for at kunne præsentere et stort antal spændende produktnyheder. 

Se brochuren

YOUR UNIQUE DESIGN
Hvad enten I ønsker at designe jeres helt egen style i samarbejde med vores designteam eller blot tilpasse dele af produktet, så har vi en løsning, der passer til jer.

Se brochuren

SUSTAINABILITY REPORT 2020 (EN)
Læs vores årsopgørelse, der beskriver de handlinger og resultater, vi arbejder med for at integrere UN Global Compact i vores forretningsstrategi.

Se rapporten

THE RIGHT CHOICE
En lille finurlig håndbog der sætter fokus på ID®’s vinkel på nøgleord som kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed.  

Se håndbogen

PRO WEAR BY ID® BROCHURE
Et godt tekstilprodukt er et produkt med en lang levetid. Derfor fokuserer vi altid på at skabe holdbare produkter i høj kvalitet.

 

Se brochuren

THE JACKET COLLECTION
Overtøj er ikke bare overtøj. Hos ID® finder du et stort udvalg af bl.a. veste, softshell og skaljakker i høj kvalitet med et stilsikkert design.

 

Bliv inspireret

Seven Seas by ID® brochure
Nyd din nye udgave af Seven Seas by ID®, der viser den eksklusive skjorte serie, strikvarer, klassiske polo shirts og T-shirts.

 

Se brochure Bestil

ID® CODE OF CONDUCT
Hos ID® arbejder vi med virksomhedens ansvar på baggrund af FNs Global Compact og dets ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Se brochuren

keyboard_arrow_up