Press Me

ID® Arbejdsplads

Gode forhold for medarbejderne er vigtige for os


Det betyder, at medarbejderne får:
Morgenmad
Fri frugt
Fri drikkevarer

Firma fitnessordning
Hos ID® tilbyder vi en firma fitnessordning og derudover har vi både et spinning- og løbehold.

Pensionsopsparing/forsikring
ID® tilbyder en pensionsordning samt sundhedsforsikring med mulighed for forsikring mod tab af erhvervsevne, hospitalsbehandling, kritisk sygdom, dækning i forbindelse med død med videre.

Kom i form - brug kroppen
ID® har en aftale med Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg, hvor medarbejderne for et mindre beløb har mulighed for fri træning/fitness på en fleksibel månedsordning.

ID® har også eget spinning hold

Sponsering
ID® støtter både sport og kultur. Vi sponserer bl.a. Team Tvis Holstebro og Lemvig Basket, KulturPerlen i Holstebro samt flere klubber og organisationer i vores nærområde. Der er her rig mulighed for spændende oplevelser i den sportslige og kulturelle verden.

Personaleforening
ID® har en aktiv personaleforening som arrangerer mange forskellige udflugter og arrangementer for personale og i nogle tilfælde deres familier.

Samvær med kolleger i andre omgivelser og på en anden måde end på arbejdspladsen gavner samarbejdet på arbejdspladsen og vurderes som en vigtig aktivitet.

Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og vi sælger vores produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj. Er der brug for tasker, håndklæder, handsker, og andet tilbehør, så har vi et bredt udvalg, så gå på opdagelse her på shoppen og se de mange muligheder.  

Udover vores standard sortiment udvikler og producerer vi desuden private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk