Press Me

KatalogerProduct News 2017


We are happy to present Product News 2017 from ID® Identity with a large number of  exciting news. We have enhanced our range of shirts, t-shirts and outerwear, adding quality new items.
Product News 2017Hovedkatalog 2017


Vi tilbyder også tasker, accessories og meget andet, der kan hjælpe dine kunder til at vise, hvem de er. Alt det finder du i kataloget her.
Hovedkatalog 2017
Klædt på til løb


Sportstøj med høj komfort og funktionalitet er vigtigt, når der skal præsteres. Vores produkter er designede og udviklede ned til mindste detalje, så de kan tilfredsstille sportsfolk og aktive mennesker uanset vind og vejr. ID® har et bredt udvalg af sportsprodukter, som henvender sig til flere sportsgrene. Så uanset om det er individuel eller holdsport, så giver ID® alle mulighed for at kunne præstere det bedste.
Klædt på til løb
Geyser - Movement looks good


En god løbetur bliver endnu bedre, når tøjet har den rigtige pasform, og materialet er let, åndbart og nemt at bevæge sig i. Med andre ord - når du slet ikke mærker, at du har det på.
ID® HusmagasinParat til en fremtid, der er begyndt.

Møder man ID® i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders synlighed og identitet. Vi er glade for vores nye domicil. Men vores vestjyske arv fornægter sig ikke – det er samtidig en daglig påmindelse om, at vi skal leve op til de høje forventninger, som krævende, men loyale kunder har opbygget gennem tre årtier.
ID® Code of Conduct


Hos ID® arbejder vi med virksomhedens ansvar på baggrund af FNs Global Compact og dets ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. Alt det finder du i brochuren her.
Code of Conduct

Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og vi sælger vores produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj. Er der brug for tasker, håndklæder, handsker, og andet tilbehør, så har vi et bredt udvalg, så gå på opdagelse her på shoppen og se de mange muligheder.  

Udover vores standard sortiment udvikler og producerer vi desuden private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk