Press Me

Løsninger

PRIVATE LABEL, TEKSTILTRYK OG LAGERFACILITETERVi er kendt for kvalitetsprodukter, der bare holder og ser godt ud efter lang tids brug.
Men vidste du, at vi også tilbyder andet – for eksempel private label-løsninger, specialproduktion, tekstiltryk, efterbehandling og lagerhotel?ID® Direct - Private label og specialproduktion


Vores erfaring og mange produkter kan let danne grundlag for dit eget private label-produkt eller special produktion med logo og firmavarer.

Læs mere her

ID® Service - Tekstiltryk og Efterbehandling


Effekten af profiltøj øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Og det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende at få tryk på profiltøj. Med vores nye afdeling ID® Service kan vi nu tilbyde at efterbehandle profiltøj in-house – selv ned til små mængder.

Læs mere her
Lagerhotel - Lagerfaciliteter og professionel logistik


Hos ID® råder vi over 18.000 kvadratmeter topmoderne lager på to adresser i Danmark – i Ulfborg og i vores nye hovedsæde i Holstebro. Så vi har også plads til dine varer. Hvis du har behov for et eksternt lager med en professionel logistikorganisation i ryggen, har vi løsningen: En aftale om lagerhotel hos os.

Læs mere her
Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og vi sælger vores produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj. Er der brug for tasker, håndklæder, handsker, og andet tilbehør, så har vi et bredt udvalg, så gå på opdagelse her på shoppen og se de mange muligheder.  

Udover vores standard sortiment udvikler og producerer vi desuden private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk