Press Me

Løsninger

PRIVATE LABEL, TEKSTILTRYK OG LAGERFACILITETERVi er kendt for kvalitetsprodukter, der bare holder og ser godt ud efter lang tids brug.
Men vidste du, at vi også tilbyder andet – for eksempel private label-løsninger, specialproduktion, tekstiltryk, efterbehandling og lagerhotel?ID® Direct - Private label og specialproduktion


Vores erfaring og mange produkter kan let danne grundlag for dit eget private label-produkt eller special produktion med logo og firmavarer.

Læs mere her

ID® Service - Tekstiltryk og Efterbehandling


Effekten af profiltøj øges markant, når det bærer virksomhedens logo. Og det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende at få tryk på profiltøj. Med vores nye afdeling ID® Service kan vi nu tilbyde at efterbehandle profiltøj in-house – selv ned til små mængder.

Læs mere her
Lagerhotel - Lagerfaciliteter og professionel logistik


Hos ID® råder vi over 18.000 kvadratmeter topmoderne lager på to adresser i Danmark – i Ulfborg og i vores nye hovedsæde i Holstebro. Så vi har også plads til dine varer. Hvis du har behov for et eksternt lager med en professionel logistikorganisation i ryggen, har vi løsningen: En aftale om lagerhotel hos os.

Læs mere her
Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.  

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk