Press Me

Om ID


DANSK KVALITET I INTERNATIONALT FORMATHos ID® Identity er vi stolte af at levere profilbeklædning gennem et bredt udvalg af professionelle forhandlere i ind- og udland. Vi har i de sidste tre årtier set det som vores fornemste opgave at skabe identitet og synlighed for vores kunders kunder. Det fortsætter vi med i fremtiden, og det vil altid være en del af vores DNA.

ID® er en international virksomhed, men vi prioriterer nærhed til vores kunder uanset geografisk placering. I løbet af året besøger mange kunder ID® og ved derfor allerede, at når de handler med ID®, får de meget mere end bare tøj og accessories. Vi giver sikkerhed for etisk og miljørigtigt producerede varer, samt nogle af markedets stærkeste logistik- og lagerfaciliteter, så du kan stole på en hurtig og præcis levering fra os året rundt.


Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.  

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk