Press Me

Om ID


DANSK KVALITET I INTERNATIONALT FORMATHos ID® Identity er vi stolte af at levere profilbeklædning gennem et bredt udvalg af professionelle forhandlere i ind- og udland. Vi har i de sidste tre årtier set det som vores fornemste opgave at skabe identitet og synlighed for vores kunders kunder. Det fortsætter vi med i fremtiden, og det vil altid være en del af vores DNA.

ID® er en international virksomhed, men vi prioriterer nærhed til vores kunder uanset geografisk placering. I løbet af året besøger mange kunder ID® og ved derfor allerede, at når de handler med ID®, får de meget mere end bare tøj og accessories. Vi giver sikkerhed for etisk og miljørigtigt producerede varer, samt nogle af markedets stærkeste logistik- og lagerfaciliteter, så du kan stole på en hurtig og præcis levering fra os året rundt.


Kundesupport


Telefontid
Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Tel. +45 9749 2144
salg@id.dk

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og vi sælger vores produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj. Er der brug for tasker, håndklæder, handsker, og andet tilbehør, så har vi et bredt udvalg, så gå på opdagelse her på shoppen og se de mange muligheder.  

Udover vores standard sortiment udvikler og producerer vi desuden private label-artikler til virksomheder og detailkæder.

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk