Press Me

Soft shell

Lunt, blødt og praktisk.

Her finder du soft shell-jakker i en uovertruffen kvalitet, hvor der er kælet for hver enkelt detalje. Alle soft shell-jakker fra ID® er udstyret med kvalitetslynlåse og med praktiske detaljer. Vores soft shell-jakker er produceret i den avancerede ID® Tech-kvalitet.

Soft shell-jakker og veste fra ID® fås i trendy farver med praktiske lommer og detaljer. Produkterne er forberedt til tryk og broderi.

ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear. Hver eneste dag klæder vi Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet hos vores kunders kunder. Hvad enten vi leverer kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af vores identitet og historie gennem mere end tre årtier. Vores rødder er i Danmark, men udsynet er internationalt, og vi ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.  

Kontakt

ID®
Lægårdvej 138
DK-7500 Holstebro
Tlf. +45 9749 2144
Fax +45 9749 1561
salg@id.dk

CVR/VAT No. DK 1627 8874

Executive Management

ID®   |   Lægårdvej 138   |   DK-7500 Holstebro   |   +45 9749 2144    |   salg@id.dk