close

keyboard_arrow_down

PASSION FOR SHIRTS
______

Skjorter til forretningsmøder, fritid eller aftenarrangementer. Uanset anledning klæder Seven Seas by ID® dig pænt og komfortabelt på med skjorter skabt til hverdagen til mænd og kvinder. Siden begyndelsen i 1973 har kvalitetsmaterialer, komfortabel pasform og innovativt design ned til mindste detalje været i fokus. I sortimentet finder du også et udvalg af T-shirts, poloshirts, pullovers og frakker.

Shop Seven Seas by ID®

0 Produkter

Skal vi klæde din virksomhed på?

Vi har mere end 30 års erfaring med at klæde virksomheder og begivenheder på, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed er i fokus.

Læs mere

Krølfrie skjorter gør din hverdag nemmere


Easy Care
_____

Flere Seven Seas by ID® skjorter er i Easy Care-kvalitet og kræver minimal strygning. For at opnå det bedste resultat skal skjorten stryges efter vask, og før den er helt tør. Skjorterne kan også tørres i tørretumbleren ved lav varme og derefter hænges på en bøjle.


Non Iron
_____

De fleste Seven Seas by ID® skjorter er Non Iron-varianter. Det betyder, at de kræver minimal eller ingen strygning. Hæng skjorten på en bøjle efter vask og eventuelt tørretumbling ved lav varme, og den er klar til brug.

 

Guide | Hvad er forskellen på de forskellige flip-typer?

_________

En skjorteflip er ikke bare en flip. Men hvilken type flip er den rigtige for dig? Herunder får du en guide til at finde din perfekte flip-type.


Cut-away flip

En cutaway-flip er et cool og moderne valg, som så dagens lys i 1930'erne. Cutaway-flippen er særligt velegnet til slips og betragtes også som en af de mere formelle skjorteflipper.   


Kent flip

Kent-kraven er en rigtig all-rounder, som bør være en del alle garderober. Kent-kraven kaldes ofte Windsor-kraven og er kendetegnet ved en lidt bredere form, der giver et mere moderne look.


Regular flip

Et strejf af moderigtig ekstravagance – kravespidserne på regular flippen er mere spredt end på Kent-flippen, hvilket gør den til den perfekte ledsager til bredere slipseknuder. Den almindelige flip passer til enhver lejlighed og er derfor altid et godt valg.


Botton-down flip

Button-down-flippen blev introduceret i England i 1800-tallet for at hjælpe polospillere med at holde kraverne på plads. For dem, der leder efter et smart forretnings- eller fritids-look, er button-down-flippen den perfekte løsning.  

keyboard_arrow_up